Om mig

Min passion har alltid varit fotografi, att fotografera och fånga det jag ser omkring mig. Har studerat Foto & Bildkommunikation på Berghs School of Communication, är utbildad Marknadsekonom på IHM Business School och är också Diplomerad inredningskonsult. 

Under flera år arbetade jag inom besöksnäringen med platsmarknadsföring bland annat för Sveriges Turistråd i New York, senare uppdrag tog mig till Frankrike och Italien för att marknadsföra Sverige där. 

Uppdraget att dokumentera Sveriges deltagande på möbelmässan i Milano med mitt intresse för färg och form, gav mig en puff i rätt riktning, och sedan dess är just färg och form ett område jag gärna fotograferar inom. 

Din fotograf

Som professionell fotograf arbetar jag gärna med uppdrag och projekt primärt inom tre områden: arkitektur och miljö, färg och form samt resefotografering. 

För fastighetsägare, byggbolag eller arkitekter kan jag dokumentera arkitektur  och miljö. Kulturarv, byggnadsvård och nyskapande arkitektur - att återge hantverket, omsorgen om detaljer och ha formen i fokus, är viktiga beståndsdelar i mitt fotograferande. 

Inredning, färg och formgivning i stort är något som alltid väckt mitt intresse. Att fotografera och göra produktens design rättvisa genom att lyfta fram detaljer och linjer fascinerar mig.  Det kan bland annat vara möbler, armaturer och textilier.

För företag inom besöksnäringen som region, destination eller besöksmål, fotograferar jag gärna miljöer i syfte att ta fram genuina, varumärkes stärkande och attraktiva bilder för effektiv platsmarknadsföring. 

Jag är mån om att fånga och kunna återge atmosfären, uttrycket och känslan. Det kan vara ett slitet trappsteg i ett slott från 1700-talet, en modern byggnad med spännande arkitektur, en miljö eller en form som vid första anblick inte engagerar - det finns alltid något att skapa en intressant bild kring. 

Jag tar uppdrag över hela Sverige och utgår från Österlen och Stockholm. Kontakta mig gärna.


Integritetspolicy   Foto: Privat

Using Format